Un concediu calduros

joi, 10 iunie 2010



Dupa un frumos concediu ne-am intors din nou la locul de unde am pornit, la munca..of...si era atat de bine, vreme minunata, mare, piscine, pesti rai si muscatori :), tobogane in piscine, tenis, banana pe mare (o experienta pe care multi nu mai vor sa o repete :) ) tot ce ti-ai dori de la un concediu.
Desi a fost drumul destul de lung si obositor, am mai ajuns si pe campuri si sate care mai de care, am ajuns intr-un final la destinatia noastra din Kusadasi, locul unde am fost cazati. Un hotel frumos, oameni respectuosi si zambitori, un loc de unde nu ai mai pleca.
Dupa primele 5 minute de intrare in mare am realizat ca intr-adevar eu cu pestii nu suntem prieteni :))
Am avut parte de un timp binecuvantat, nu ne-a lipsit nimic, nici vremea buna, nici mancarea care a fost mai mult decat suficienta, sucuri si dulciuri din plin.
Ar trebui sa fim atat de multumitori pt tot ce primim, nimic din ce avem nu e datorita meritului nostru, totul este un dar de la Dumnezeu.
Dupa o saptamana de liniste si relaxare am ajuns si acasa :(, la lucru de care eu nu prea am kef, am ramas conectata acolo la mare, inca soarele, sucurile naturale si bune, dar tot ce e frumos se mai si termina :) asa ca nu pot fi decat multumitoare pentru acea saptamana superba pe care am avut-o alaturi de cei cu care am mers incolo.

Acum astept cu nerabdare urmatorul concediu, urmatoarea scapare de agitatie, masini, si stress, dar pana atunci mai raman putin cu imaginea marii colorate la apunerea soarelui, o priveliste minunata, o minunatie.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.