Mai e putin...

miercuri, 24 august 2011

Numaratoarea inversa a inceput, mai sunt 10 zile si pornim spre taramul African, mai exact in Uganda - in satul Kangulumira situat la 45 min de orasul Jinja.
Vom ateriza in Entebbe, vom trece prin Kampala (capitala) si apoi vom merge in Jinja.

Cu emotii, entuziasm si multa nerabdare astept sa merg in prima misiune, sunt ca si un copil la care i s-a promis ca peste cateva zile urmeaza sa fie dus la DisneyLand si isi numara zilele :)ma gandesc ca la inceputul anului ziceam mai avem 8 luni si foarte repede am ajuns la nici 2 saptamani, mai exact la doar 10 zile. Nu stiu unde au fugit asa lunile dar ma bucur ca mai e putin pana la plecare. Intodeauna am avut o oarecare atractie pentru Africa si nu stiam de ce, acum stiu ca Domnul mi-a pus aceasta dorinta de a merge in Africa pentru a face voia Lui. Nu stiu in ce fel ma va folosi dar sunt pregatita sa merg si sa fac ceea ce El a pregatit pentru mine.

Cine merge si ce vom face noi acolo?
Suntem o echipa de 11 persoane, o echipa tanara atat din punct de vedere al varstei cat si din pun
ct de vedere al misiunii ca si echipa iar ceea ce ne uneste este faptul ca toti am fost chemati sa fim lucratori ai Lui.
Ce vom face noi acolo este sa indeplinim o porunca „Apoi le-a zis: “Duceti-va in toata lumea, si propovaduiti Evanghelia la orice faptura.”
Marcu 16:15.
Domeniile de slujire pe care le vom avea in aceasta misiune, sunt: lucrarea cu copii, studiu biblic, cantece si scenete cu tema crestina; domeniu medical, avem o echipa d
e 2 medici, o asistenta si care impreuna cu alte 2 persoane vor lucra in cadrul spitalului din acea zona unde mergem, alta echipa va merge acasa la copii cu dizabilitati pentru a le face igiena personala si pentru a-i invata pe parintii acestora cum anume sa ii ingrijeasca mai bine; o alta echipa va lucra in constructii, la renovarea spitalului si altor utilitati care se afla in sat. Planul nostru de baza pentru aceasta misiune este sa cumparam un teren in Uganda si sa construim acolo o baza de misiune, astfel ca in timp sa avem misionari pe termen lung si sa incepem o lucrare mai mare.
Ceea ce asteptam noi de la aceasta misiune este ca sa fim folositi pe deplin in acel loc, sa fim sarea pamantului si lumina lumii, iar cei cu care vom intra in contact sa fie cercetati si sa ajunga la mantuire. "Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri". Matei 5:16
In satul in care mergem sunt 4000 de locuitori dintre care aproximativ 2000 sunt copii, de ce sunt asa multi copii? Din cauza bolilor care sunt acolo, sida, malarie, febra galbena, tifoida, etc ,parintii multor copii au murit, lasandu-i pe copii orfani. Desi au atatea probleme, ei nu uita sa zambeasca, si sa se bucure de putinul pe care il au; noi avem atatea lucruri si totusi suntem in majoritatea timpului bosumflati si nemultumiti. Avem multe de invatat de la ei din acest punct de vedere.

Daca vrei sa ne ajuti, roaga-te pentru noi ca Domnul sa ne fereasca de boli si alte probleme care ar putea aparea acolo, roaga-te ca El sa lucreze prin noi, si roaga-te pentru cei din sat, caci au mare nevoie.
Daca vrei sa ne ajuti si financiar sau vrei sa afli si mai multe detalii, intra pe www.asociatiahannah.ro si acolo vei gasi date de contact.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.