Friendship, what does it mean?

luni, 9 august 2010


Ce inseamna prietenia?



Din punctul meu de vedere prietenia inseamna respect, incredere, deschidere, inseamna a avea un sprijin in cealalta persoana indiferent de problema cu care te lupti, inseamna a putea ierta atunci cand celalalt iti greseste, de ce?" caci dragostea acopera o sumedenie de pacate" hmm...ce frumos suna, sa sti ca daca cineva intr-adevar te iubeste, dragostea lui acopera greselile pe care le faci asupra lui, frumos. :)

Ce inseamna un prieten, inseamna sa ai pe cineva care sa iti spuna ca gresesti atunci cand o "iei pe ulei" chiar daca te superi pe el, nu sa te lase sa dai cu capul doar de frica sa nu te supere cumva. Ce inseamna un prieten, inseamna sa ai pe cine la care sa suni la 3 dimineata sa ii spui ca ai o problema si sa nu iti tranteasca tel. in nas pentru ca ii e somn, ci sa te asculte si sa te ajute sa iti rezolvi problema.

Ce inseamna un prieten, inseamna ca simta cu tine atunci cand esti suparat, dar sa incerce sa iti mentina moralul mai sus, sa fie cu tine si cand esti vesel si sa fie cu tine si atunci cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi, sa stie cand sa te lase sa respiri si cand sa fie langa tine, sa stea in liniste, dar langa tine, atunci cand cand nu vrei sa auzi nimic...
Prea mult? poate, dar asta consider eu ca e un prieten :)

"Mai pe sus de toate, sa aveti o dragoste fierbinte unii pentru altii, caci dragostea acopere o sumedenie de pacate" (1 Petru: 4-8)

2 comments:

Unknown spunea...

sooper:)
mi-a placut mult ce am citit


http://liveiswonderful.ucoz.com

Ralu spunea...

:) Multumesc

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.