Timpul trece...

vineri, 18 mai 2012

Mai sunt 80 zile, 18 ore, 54 minute si 20 secunde (19)...(dar cine sta sa le tina socoteala) :P ,pana vom pleca din nou pe taramul African, mai exact Uganda.

Au trecut 8 luni de cand ne-am intors acasa din misiune, dar aceste luni au trecut asa de repede incat ma uit in fata si zic wow, mai sunt 2 luni jumate si plecam iar intr-o noua "aventura" cu Domnul. Abea astept sa ii vad pe copii, sa vad cat de mari au crescut...daca isi mai amintesc ceva din limba romana...daca sunt bine... multi de daca..:)

De data aceasta va fi si ceva nou pentru mine, vom merge mai spre Nord, spre granita cu Sudan, va fi interesant :). Ma uit la cei noi care vin cu noi acum, cat sunt de entuziasmati, de curiosi sa stie tot daca se poate despre ce este acolo, cum sunt cei de acolo, ce o sa se intample...etc...imi amintesc ca aceleasi curiozitati si entuziasm il aveam si eu anul trecut cand am mers pentru prima data. Acum insa lucrurile stau putin altfel, nu e ca nu sunt entuziasmata ca plec, sunt foarte fericita ca plec, dar acum nu mai merg intr-un loc strain ci e un loc familiar, e o altfel de bucurie. Voi fi din nou pentru o perioada...Mzungu (om alb).

Va pun si o poza cu cel mai scump copil de acolo...toti sunt scumpi, dar el are ceva deosebit :D, stiu ca unii dintre voi a-ti mai vazut poza asta dar...:D ati inteles... :))
Sa aveti o zi insorita pe dinauntru, vad ca afara e innorat :)

Daca vreti sa stiti mai multe despre ce vom face anul acesta acolo...click aici.

PS: acum mai sunt doar 80d,18h,35',40''  :D
Un produs Blogger.