Ce ne-a adus Craciunul?

vineri, 26 noiembrie 2010

Tie, ce ti-a adus Craciunul?, sa vezi ce mi-a adus mie :D

Vino la un concert de colinde pe 5 decembrie la casa de cultura a studentilor din Cluj-Napoca, ora 18, cadoul tau e acolo, vino sa ti-l iei...te astept.

Vremea trece

miercuri, 24 noiembrie 2010

Nu stiu cati dintre voi va dati seama cand trece ziua in care traiti pe langa voi...in acel moment, nu dupa o saptamana sau cateva zile. Eu personal, ma "trezesc" vinerea si zic...dar parca ieri a fost duminica, unde sunt restul zilelor? luni, marti... Ma mai intalnesc cu fosti colegi de generala, de liceu si vad ca s-au casatorit, sau au copii si zic..wooo ce a trecut timpul, dar parca doar la ei. Ma uit la nepotul meu care parca ieri l-am vazut pentru prima oara, era cat o franzela si acum are aproape 3 ani, sta in fata mea si ma intreaba " da aia ce e?"
Am trecut de un sfert de secol, pentru unii nu e mult deoarece au trecut de ceva vreme de varsta asta, dar eu ma uit in spate si zic...unde sunt anii care au trecut, nu i-am simtit.
Pentru mine anul asta a fost anul vitezei, s-au intamplat multe si toate intr-un ritm foarte alert; parca fiecare zi trece tot mai repede, se scurteaza orele :)
Cand eram mici asteptam cu nerabdare ziua noastra de nastere, insa acum nu stim daca sa ne bucuram ca a mai trecut un an sau nu. Ieri eram pentru prima oara la scoala, aliniati 2 cate 2, toti in uniformele albastre cu carouri, cu ghiozdanele in spate, care erau mai mari ca noi :), apoi ne-am trezit la capacitate, liceu, facultate, servici...am ajuns unchi, matusi, parinti, bunici...ce n-as da pentru inca o zi in care sa merg cu ghiozdanul cel mare si greu in spate, la scoala, sa ma pun iar in prima banca de pe mijloc si sa astept sa sune clopotelul :)
Lumea parea atat de mare si ziua in care aveam sa mergem la lucru parea atat de departe.
Un sfert de secol il traim in scoli, jumatate de secol intemeind o familie si lucrand, iar daca mai apucam si ultimul sfert in care sa avem grija de nepoti atunci apucam si pensia...ceea ce ma cam indoiesc acum, avand in vedere cum urca anii pensionarii. Dar sfertul in care ar trebui sa tragem o gura de aer si sa ne bucuram de ziua de azi unde e?
Sfertul acela nu vine...asa ca, dragii mei, avand in vedere cat de repede trece timpul...bucurati-va de ziua de azi caci maine va ajunge repede sa fie ziua de ieri.

Lumea in care traim

miercuri, 17 noiembrie 2010

Mi se rupe sufletu cand ma uit la ce s-a intamplat acolo, din pacate sunt inca multe cazuri similare :(

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1263198344660

In lumea lui Bobo

marți, 16 noiembrie 2010

Avand in vedere nevoia de "good mood" in acest loc de munca, ne-am hotarat sa aducem noi membrii pentru a ne inveseli putin. In fiecare zi aducem cate un membru nou de care incercam sa avem grija cat se poate de bine, avem noroc ca nu cer de mancare, skimbat...etc, ne asculta, nu ne bat la cap, deci sunt prietenii si copii ideali. Cel mai nou venit are doar 1 zi, se numeste Bobo, este scumpik, e cuminte..atata timp cat nu il calci pe coada, si aici vorbesc la propriu nu la figurat :D, si ne e tare drag.
Avand in vedere ca lumea lui Bobo a fost distrusa de ceva vreme buna, a cam ramas singurel; mai are ceva frati pe care sper sa reusim sa ii aducem aici. Acum e putin cu moralul la pamant, dar incercam si noi sa il inveselim cat putem, daca aveti ceva propuneri pentru a-l inveseli pe Bobo sa imi spuneti :D
Sper sa ne intelegem bine si sa nu faca figuri cand creste, am sa va tin la curent despre evolutia lui :D

Am sa va fac cunostinta cu Bobo si cu prietenii lui, care sunt putin mai vechi.

El e Bobo, putin speriat, nu se imprietenise inca cu trupa veke

Bobo cu trupa

Cu fiecare zi tind sa cred ca ori noi, ori restu se strica de cap...hmmm...inca nu m-am hotarat care dintre noi :D


Un weekend muntos

marți, 9 noiembrie 2010

In weekendul acesta care a trecut am avut din nou ocazia sa merg in doua locatii, Baisoara si Rachitele. A fost superb, mi-a fost dor sa vad din nou Baisoara, a fost prima data cand am fost acolo fara sa fie zapada si am avut parte de o vreme superba, desi e toamna nu s-a simtit asta deloc. A doua zi ne-am pornit spre Padis pentru un traseu dar avand in vedere ca drumurile noastre sunt asa de bune, ne-am intors din drum si ne-am dus sa vedem Cascada Valul Miresei din Rachitele. Cei care nu a-ti fost ar fi cazul sa mergeti, am mai fost odata acolo dar tot iarna, atunci cascada era aproape inghetata, acum insa a fost cu totul altceva. Ne-am pornit apoi sa facem un traseu pe care nu am mai fost niciunul din noi, urma sa fie ceva nou si interesant pentru fiecare :D... mergand pe drum si admirand minunatiile din jur am observat niste stanci pe care am zis ca vreau sa stau, culmea a fost ca fix acolo am si ajuns.

Sa vezi totul de pe varful unei stanci e..... nu cred ca pot exprima acel sentiment si acea minunatie, dar am sa pun cateva poze ca sa vedeti si voi. Dupa urcare logic, urmeaza si coborarea pe care ne-am decis sa o facem pe un traseu nou, adica nu este inca amenajat si pregatit pentru excursionisti dar totusi cine insista.. :D a fost o experienta frumoasa, sa cobori pe fund pe munte in jos, sa simti cum iti aluneca pamantul de sub picioare si sa calci crezand ca e pamant dar sa fie doar frunze... mie mi-a placut si m-as mai duce odata :D

Asa ca dragii mei, va provoc sa mergeti si sa vedeti si voi cat e de frumoasa tara noastra.

Baisoara



Padis


Valul Miresei (Rachitele)



Un produs Blogger.